Uw partner voor logistieke oplossingen en transport!

C
o
n
t
a
c
t
x

Ontvang vrijblijvend Informatie over onze mogelijkheden

Of bel wanneer het u uitkomt:

(0)348 – 47 17 19

Welkom

Welkom op de website van Inter Rutges! Wij zijn een transport- en logistiekbedrijf met ruim een halve eeuw aan internationale ervaring.

Inter Rutges biedt vervoersconcepten op maat en verhuurt 50.000 m2 aan oppervlakte in diverse bedrijfspanden. 40.000 m2 hiervan bestaat uit grote loodsen.

Onze specialiteit ligt in de hangende kledingdistributie. Als een van de weinige transportbedrijven in Nederland kunnen wij uw kleding hangend vervoeren. Dit betekent dat kleding direct aangeboden kan worden in het filiaal.

Inter Rutges onderscheidt zich door de toegevoegde waarde van projectmatige aanpak. Wij passen ons aan uw manier van werken aan, u niet aan onze. Daarbij maken we gebruik van jarenlange ervaring en expertise in de logistiek. Voor elke vrachtauto beschikken we over meerdere wissellaadbakken. Hierdoor kunnen we een lading naar de filialen vervoeren, terwijl een ander deel van de wissellaadbakken beschikbaar is voor het beladen. Voor deze wissellaadbakken hebben we ook aanhangwagens.

Wij beschikken over tientallen vrachtauto’s en ruime opslagcapaciteit. Hoewel we door de jaren enorm zijn gegroeid, zijn we een gewoon familiebedrijf gebleven. Een goede relatie met de klant, waarin wederzijds vertrouwen een grote rol speelt, staat bij ons hoog in het vaandel.  

Contact

Ontvang vrijblijvend Informatie over onze mogelijkheden

Of bel wanneer het u uitkomt:

(0)348 – 47 17 19

Copyright - Inter RUTGES