Over ons

Vervoersconcepten op maat

Inter Rutges is in staat om voor u een volledig vervoersconcept op maat te maken en uit te voeren. 

Ons werk gaat verder dan alleen het vervoeren van goederen van A naar B, wij kunnen ook een deel van uw werkzaamheden op ons nemen. Transport op maat, opslag en handling van producten, alles is mogelijk. Omdat wij beschikken over gedetailleerde managementinformatie kunnen wij de logistiek optimaliseren. Jarenlange ervaring in de sector zorgt ervoor dat we enorm efficiënt en effectief werken en u van ons de hoogste kwaliteit transport en logistiek kan verwachten. Inter Rutges neemt u veel werk uit handen, zodat u zich kan concentreren op uw kernactiviteit.

Door onze ruime kennis en ervaring in de transport en logistieke sector, kunnen wij u veel flexibiliteit bieden. Een projectmatige aanpak geeft ons de mogelijkheid de klant zeer specialistisch gericht te benaderen. 

Geschiedenis

Inter Rutges vervoerde haar eerste vracht in 1960. In de beginjaren vervoerde Inter Rutges zuivel en kruidenierswaren tussen Montfoort en Woerden, maar inmiddels is er veel veranderd.

Door de jaren heen hebben we ons in razendsnel tempo ontwikkeld tot een multi-inzetbaar transportbedrijf met internationale ervaring. Vroeger brachten we slechts vracht van A naar B, tegenwoordig kunnen we het hele distributieproces voor onze rekening nemen. Onze hoofdvestiging in Montfoort verzorgt tegenwoordig het transport voor diverse klanten in binnen- en buitenland.

Inter Rutges heeft ervaring met veel verschillende (internationale) vestigingen en standplaatsen, waardoor wij het distributieproces van de klant volledig hebben kunnen optimaliseren. In Duitsland werden er in onze vestiging bijvoorbeeld jaarlijks vijftien miljoen kledingstukken verwerkt, waarbij wij verantwoordelijk waren voor het gehele proces: van het uitpakken en het ophangen van de kleding  aan een hanger, tot het prijzen, etiketteren, reconditioneren, herverpakken en verdelen van de kleding. van het uitpakken tot het ophangen van de kleding aan een hanger, van prijzen, etiketteren, reconditioneren, herverpakken en tot het verdelen van de kleding. Dit soort ervaringen heeft ervoor gezorgd dat wij staan waar we nu staan en hierdoor weten wij zeker dat we onze huidige klanten goed van dienst kunnen zijn!

Doordachte warehousing, een hoge automatiseringsgraad en vakkundige medewerkers zijn de drie ingrediënten die onze kledingdistributie tot een soepel traject maken.

Copyright - Inter RUTGES